Nejnovější recenze ze sekce Cyklistické rohy
Rohy padnou dobře do ruky
- Kompletně pogumované
- Přesně sedí
- Ergonomický tvar
- Ochrání i při pádu ruce i kolo
Za ty peníze výborný produkt.
Vysoká stabilita
Není potřeba další ucpavky do riditek.
Ergonomicky tvarované.
Měkká guma co netlaci.
Rohy jsou ergonomicky tvarované ale přitom nejsou úplně dobře opracované.
- Výborně se drží
- Dobře vypadají
- nesmyslná cena
- trošku problém s přiděláním, ale záleží na tvaru brzd
Byl jsem zvyklí na rohy. Mám nové kolo s širokými řidítky kde rohy na konec řidítek nedávají smysl.
Našel jsem tyto rohy, přečetl a zhlédl pár názorů a rozhodl jsem se je vyzkoušet.
Trabl byl trochu při instalaci. Mám SHIMANO BR-MT520 a když jsem rohy dal hned k brzdám, tvar rohů/brzdy překáží a páčka brzd je pak hodně nízko. Když dám rohy dál od brzd, výška páčky lze posunout jak potřebuji, ale potřeboval bych ji delší :-) Takže to chce zkoušet a najít kompromis.
Super je možnost se o rohy opřít. Lépe se šlape a ruce si odpočinou.
Jako nesmyslnou vidím cenu. Kdyby rohy stály 3-5 stovek, doporučil bych je.
Nebít nesmyslné šířky nových řidítek, za cenu kolem 990kč bych si je nekoupil.
- Dobře vypadají, snadná montáž.
Vše ok.
- Po dotažení rohy drží opravdu pevně.
- Dobrý trojhraný zaoblený profil dobře padne do rukou.
- Optimálně zvolený úhel mírného odklonu od osy řídítek směrem ven.
Na horském kole při jízdě do kopce (a hlavně ve stoje) zapojíte s těmito rohy min. dvojnásobně víc ruce a ulehčíte nohám. Taková jednoduchá a levná věc ale jak účinná. Takže všem můžu doporučit. :)
- lehké
- jednoduchá montáž
- variabilita úchopů lepší než u krátkých
- výtečná cena
Montáž na kole trekově-terénním, pro odlehčení zad. V porovnání s původním stavem na rovných řídítkách variabilita úchopu značně vzrostla, a ovládání si lehce člověk upraví podle zkušeností. Jediné, na co je potřeba při jízdě myslet, je časová prodleva při použití brzd. Rohy jsou opravdu velmi lehké, s hladkým povrchem, který ovšem neprokluzuje (předpokládá se užití cyklorukavic). Bezpečný úchop jak v originál kůži, tak umělé, stejně jako vrstvené gumě (nopky). Zpříjemněno řízení.
Cena příjemná, řekl bych dokonce že některé značky jsou méně se vyznačují užitnou hodnotou a mají cenu vyšší, takže za mne výtečná volba cena/výkon.
Montáž jednoduchá, stačilo jen posunout původní instalaci a nasadit, a uzavřít záslepkami (součástí dodávky).
Doporučuji, perfektní výsledek i vzhled.
Při rovinatých úsecích je fajn si odpočinout od širokého úchopu.
SQlab 411 je kvalitní výrobek a můžu jenom doporučit.
dobře padnou do rukou
- Dlouho jsem s pořízením vnitřních rohů váhal , ale přesvědčil jsem se , že mi plně vyhovují.
Nejsou to žádní krasavci. Když se však namontují ve správném sklonu (raději víc na plocho dopředu) , tak jejich zvláštní patvar splyne a fungují bezvadně.
- Lehké
- Hezky se drží
- Přijatelná cena
- Hmotnost
- Zpracování
Funkci zřejmě splňuje, ale kdybych věděl jak těžké nástavce jsou, tak bych je určitě nekoupil.
rychlá montáž,super
kompatibilita s elektrokolem Crussis
Ok
produkt jsem namontoval a jsem spokojen
Lehké a dobře tvarované rohy.
- Super
Po ujetí 70 km se neozvalo mravenčení v prstech jako před tím kdy jsem tyto Gripy neměl, takže jestliže to bude i tak dále tak naprostá spokojenost.
Kvalita za odpovídající cenu.
- Mám co jsem chtěl
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »